• Στρ. Βογιανού 37, Ιωάννινα
  • anastasiostolis@yahoo.gr
  • 2651045540, 6944546895

30Watt High Power Laser by Gigaa Laser

  • – Υψηλής ισχύος, κλάσης 4 λέιζερ (Class IV)
  • – Μήκος κύματος: 810nm (βέλτιστο για βιοδιέγερση), ή 980nm (βέλτιστο για αύξηση θερμοκρασίας και υπεραιμία)
  • – Ρυθμιζόμενη ισχύς: 0 ως 30W

 

Η εφαρμογή της θεραπείας με Laser είναι εύκολη, ανώδυνη, μη επεμβατική και μη τοξική, μειώνει την ανάγκη για φαρμακευτικά προϊόντα, δεν έχει αλληλεπιδράσεις με φάρμακα και δεν έχει κάποιες γνωστές παρενέργειες. Από τη θεραπεία με Laser έχουμε πολλά οφέλη, καθώς είναι πολύ αποτελεσματική για πολλές ασθένειες ή καταστάσεις. Εξαφανίζει τον πόνο, αποκαθιστά το φυσιολογικό εύρος των κινήσεων και της φυσικής λειτουργίας, συχνά καθιστά περιττές τις χειρουργικές επεμβάσεις και παρέχει μια εναλλακτική θεραπεία σε ασθενείς που δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες θεραπείες.

Βιολογικές επιδράσεις από τη θεραπεία με λέιζερ: 

Αντιφλεγμονώδης: Η θεραπεία με Laser επιδρά κατά των οιδημάτων, καθώς προκαλεί αγγειοδιαστολή, αλλά επίσης επειδή ενεργοποιεί το λεμφικό παροχετευτικό σύστημα (απομακρύνει τα υγρά από τις πρησμένες περιοχές). Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη μείωση των οιδημάτων, που προκαλούνται από μώλωπες ή φλεγμονές.
Κατά του Πόνου (Αναλγητική): Η θεραπεία με λέιζερ έχει ένα εξαιρετικά ωφέλιμο αποτέλεσμα στα νευρικά κυττάρα, εμποδίζοντας από αυτά τα κύτταρα τη μετάδοση του πόνου στον εγκέφαλο και μειώνοντας την ευαισθησία των νεύρων. Επίσης, λόγω μείωσης της φλεγμονής, υπάρχει λιγότερο οίδημα και λιγότερος πόνος.
Επιτάχυνση Αποκατάστασης Ιστών και Κυτταρικής Ανάπτυξης: Τα φωτόνια από την ακτινοβολία του λέιζερ διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς και επιταχύνουν την κυτταρική αναπαραγωγή και ανάπτυξη. Η ακτινοβολία λέιζερ αυξάνει τη διαθέσιμη ενέργεια για το κύτταρο, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να λάβει τα θρεπτικά συστατικά ταχύτερα και να απαλλαγεί από τα κυτταρικά απόβλητα.
Βελτιωμένη Αγγειακή Δραστηριότητα: Το λέιζερ θα αυξήσει σημαντικά το σχηματισμό νέων τριχοειδών αγγείων στον τραυματισμένο ιστό, κάτι που επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, κλείνει τις πληγές γρήγορα και μειώνει τον ουλώδη ιστό.
Αυξημένη μεταβολική δραστηριότητα: Η θεραπεία με Laser δημιουργεί υψηλότερες αποδόσεις συγκεκριμένων ενζύμων, μεγαλύτερα  φορτία  οξυγόνου και τροφικών σωματιδίων για τα κύτταρα του αίματος.
Σημεία διέγερσης και σημεία βελονισμού: Η θεραπεία με laser διεγείρει τα σημεία ενεργοποίησης των μυών και τα σημεία βελονισμού σε μια μη επεμβατική βάση, παρέχοντας ανακούφιση από τους  μυοσκελετικούς πόνους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ