• Στρ. Βογιανού 37, Ιωάννινα
  • anastasiostolis@yahoo.gr
  • 2651045540, 6944546895

Συστήματα Αποκατάστασης – Revocery – Rehabilitation System by Normatec USA

Normatec Pulse 2.0 + 2 boots

Το NormaTec PULSE 2.0 είναι η επόμενη γενιά της αποκατάστασης αθλητών, που φέρνει την συνδεσημότητα με τεχνολογία αιχμής και ισχυρά αποτελέσματα σε ένα συμπαγές, σύγχρονο σύστημα, το οποίο μεταφέρεται εύκολα και είναι κατασκευασμένο για να αντέξει στον χρόνο.
Το σύστημα αποκαθιστά τα κάτω άκρα ταχύτερα, βοηθάει στην προθέρμανση της προπόνησης, και την ορθή αποκατάσταση μετά την άσκηση ή τους αγώνες. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της Normatec, αυξάνει την κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο και τη δυσφορία και δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το PULSE 2.0 επίσης διαθέτη μία εφαρμογή με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, που επιτρέπει την ενσωμάτωση της συνεδρίας ανάκαμψης χωρίς προβλήματα στο πρόγραμμα άσκησης και τον έλεγχο της συνεδρίας απευθείας από τη συσκευή τηλεφώνου.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία μάλαξης NormaTec Pulse, έχει αποδειχθεί ότι:
– Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
– Μειώνει τον πόνο και τη δυσφορία
– Αναζωογονεί τους μύες
– Επιταχύνει την αποκατάσταση των αθλητών

Σύστημα Normatec Pulse 2.0
Το NormaTec Pulse 2.0 χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνική μάλαξης, που μεγιστοποιεί και επιταχύνει την προθέρμανση και την αποκατάσταση για τους αθλητές. Η μάλαξη περιλαμβάνει 3 διαφορετικές τεχνικές:

Pulsing – Παλμικότητα: Αντί για τη χρήση στατικής πίεσης για τη μεταφορά των υγρών έξω από τα μέλη, η τεχνολογία διαδοχικών παλμών (Sequential Pulse Technology) χρησιμοποιεί δυναμική πρεσσοθεραπεία με παλμούς. Η πατενταρισμένη παλμική δράση της NormaTec μιμείται πιο αποτελεσματικά τις μυϊκές αντλίες των ποδιών και χεριών, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την κίνηση των υγρών και τα μεταβολίζει εκτός των άκρων.

Gradients – Διαβαθμίσεις: Οι φλέβες και τα λεμφικά αγγεία έχουν βαλβίδες μονής κατεύθυνσης, ώστε να προλαμβάνεται η αντίστροφη ροή των υγρών. Όμοια, το Σύστημα Παλμών της NormaTec χρησιμοποιεί πιέσεις συγκράτησης, ώστε να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη ροή υγρών προς τη λάθος κατεύθυνση. Χάρις σε αυτήν την βελτιστοποίηση, αντί να μικραίνει η πίεση, τα PULSE και PULSE PRO μπορούν να αποδόσουν μέγιστη πίεση σε κάθε ζώνη.

Distal release – Περιφερική Αποδέσμευση: Επειδή η εκτεταμένη στατική πίεση μπορεί να είναι επιζήμια για τη φυσιολογική ροή του κυκλοφορικού, η Τεχνολογία Διαδοχικών Παλμών, αποδεσμεύει τις πιέσεις συγκράτησης, όταν δεν χρειάζονται πια, για να αποφευχθεί η αντίστροφη ροή. Απελευθερώνοντας την πίεση συγκράτησης σε κάθε ζώνη το συντομότερο δυνατόν, κάθε τμήμα του μέλους κερδίζει τον μέγιστο χρόνο ανάπαυσης, χωρίς σημαντική παύση μεταξύ των κύκλων πρεσσοθεραπείας.

Η NormaTec είναι ο ηγέτης στην ταχεία αποκατάσταση. Τα συστήματα της NormaTec δίνουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, τους προπονητές και γυμναστές. Ο σκοπός της είναι να καθιερωθεί η αποκατάσταση ως αναπόσπαστο μέρος της άσκησης κάθε αθλητή, καθώς πιστεύουν ότι τα συστήματά τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ